MassPack
MassPack

Som distribuidors de bosses de paper i altres materials impresos.

Comptem amb professionals amb una àmplia experiència en el sector de les arts gràfiques.

 

Et donarem una atenció personalitzada i l'assessorament

tècnic, per tal d'oferir el producte adequat a la teva necessitat.

MassPack és una empresa comercial d'articles i embalatges impresos amb una àmplia experiència en la fabricació.

La primera premissa que ens mou és oferir un producte que s'adapti als vostres desitjos i al vostre tipus d'establiment. D'aquesta forma us afavorirà en la vostra venda.

Les matèries primeres que us oferim us garantim que compleixen amb els estàndards de qualitat. La relació que mantenim amb els nostres proveïdors amb el pas dels anys ho avala.

El cost de la vostra inversió també és important, per això us garantim uns preus ajustats. A l'hora de fer comparacions heu de tenir en compte que les possibilitats de configuració som molt amplies i cal tenir clar que és el mateix producte.

Us podem oferir els productes necessaris per a tota mena de negoci comercial.

Des dels productes de màrqueting d'imatge, de vendes i promocional. El ventall és ampli, tot i això, és probable que en trobeu a faltar algun. Donat el cas podem estudiar les possibilitats. Fins a productes d'embalatge. Paper en bobina per treballar al taulell i un extens catàleg de més de 500 dissenys en fantasia adaptats als diferents períodes comercials de l'any. Bosses de tota mena, paper, coto, ràfia, polipropilè, ... Amb diferents plegats i nanses.

Els productes els trobareu sota dos grups: màrqueting i embalatge. Us convidem a donar un cop d'ull a l'apartat de productes.

Atenció personalitzada

L’èxit dels nostres productes radica en el fet que s’adaptin adequadament a la utilització prevista.

 

Per això cada consulta serà atesa personalment pels nostres tècnics comercials.

El nostre punt fort és que comptem amb un ampli ventall de possibilitats per adaptar-nos a cada situació del mercat.

Assesorament tècnic

La nostra formació tècnica i experiència ens possibiliten per trobar en cada cas la opció de materials i acabats més adient.


Amb la seva experiència en el negoci i el nostre assessorament tècnic podem arribar a trobar el concepte de l’embalatge òptim per vostè.

Disseny

L’embalatge és un suport publicitari de primer ordre. Un disseny adequat i amb estil transmetrà al públic la notorietat que la seva marca necessita.

 

Ens podem encarregar del disseny des del principi, a partir de la idea inicialment conceptuada. La presentació de proves li permetran imaginar el producte acabat abans de iniciar el procés productiu.