MassPack
MassPack

Som distribuidors de bosses de paper i altres materials impresos.

Comptem amb professionals amb una àmplia experiència en el sector de les arts gràfiques.

 

Et donarem una atenció personalitzada i l'assessorament

tècnic, per tal d'oferir el producte adequat a la teva necessitat.

Bosses Supermercats

El sector alimentari ha estat el segment de la societat de consum que ha fet una aposta més decidida pel canvi tecnològic.
La nostra primera proposta es basa en productes fabricats a base de cel·lulosa o paper kraft. El kraft que s'utilitza és d'una qualitat superior per millorar les capacitats de resistència.
Aquests materials compleixen les 4 normes:
Renovable. La matèria primera és renovable. Per l'elaboració del paper solament s'utilitza fusta que és cultivada en plantacions específiques per la producció de fibra de cel·lulosa, renovant el cicle vital dels boscos de forma constant.
Reciclable. Recuperem i reciclem el 84% de les bosses de paper que consumim. La fibra de cel·lulosa és recuperable com matèria primera fins a 6 vegades.
Biodegradable. La degradació es produeix en un període entre 2 i 5 mesos sense perjudicar el medi.
Reutilitzable. S'ha demostrat per assajos tècnics que la seva resistència està garantida sense pèrdua, un mínim de 5 vegades.

 

Bossa de caixa per transport de la compra.

La nostra oferta està composada per la combinació de,
dues mides:
32+14 x 35 cm
35+18 x 42 cm

dos tipus de paper
Cel·lulosa blanca
Kraft natural

Dos gramatges del paper
80 gr.
110 gr.

Personalitzable a 1 o 2 tintes

amb una quantitat mínima de servei de 25.000 unitats,
per tal d'oferir un cost adequat

Bossa per fruita i verdura

La nostra oferta està composada per la combinació de,
tres mides:
14+7 x 24 cm
19+6 x 30 cm
20+8 x 35 cm

tipus de paper
kraft verjurat 35 gr
amb tractament anti humitat

presentació
anònimes
impreses amb un motiu al·legòric a 2 tintes

amb una quantitat mínima recomanada de 25.000 unitats,
per tal d'oferir un cost adequat
(quantitats inferiors, segons demanda del mercat)

La segona opció són les renovades bosses de plàstic reciclat. Des de fa poc temps els canvis de normatives amb l'ús de productes plàstics, ja s'està implementant i per tant us podem oferir també aquests productes.
El plàstic està permès. S'han fet una normativa nova orientada a reduir el més possible l'ús indiscriminat de bosses d'un sol ús.
Actualment estan agrupades sota dos conceptes: reutilitzables i biodegradables. Les fàbriques de bosses de plàstic han aprofitat per augmentar el nombre de matèries primeres i acabats, permetent de fer una varietat de producte més amplia.

Bossa reutilitzable

Aquesta designació correspon a bosses adaptades inicialment a la norma UNE-53942 de la Unió Europea, que posteriorment també a diferents normatives nacionals. El producte resultant actualment és reutilitzable, reciclable i ecològic. Estan fabricades amb polietilè provinent del reciclatge en la proporció requerida. Són de capacitats més grans i gràcies a l'increment del gruix i la millora de la tècnica del termo-soldat, tenen una aplicació fàcilment adaptable a diverses servituds. D'aquesta forma, tots junts col·laborem en la reducció del consum de forma important.
Consulteu-nos i us facilitarem les informacions i certificacions tècniques que us puguin ser d'interès.

Bossa biodegradable

Aquesta línia de producte està elaborada amb matèria primera provinent de processos de transformació de fibra vegetal. La matèria resultant té característiques mecàniques molt similars al polietilè i és 100% compostable.
Utilitzant doncs aquesta matèria i combinant amb un volum de capacitat inferior obtenim unes bosses per un nombre limitat d'usos, biodegradables i compostables.
Consulteu-nos i us facilitarem les informacions i certificacions tècniques que us puguin ser d'interès.