MassPack
MassPack

Som distribuidors de bosses de paper i altres materials impresos.

Comptem amb professionals amb una àmplia experiència en el sector de les arts gràfiques.

 

Et donarem una atenció personalitzada i l'assessorament

tècnic, per tal d'oferir el producte adequat a la teva necessitat.

Articles promocionals

Els articles promocionals són les eines que s'utilitzen en determinades ocasions per aconseguir una resposta en els nostres clients o futurs clients i d'aquesta forma afavorir l'intercanvi comercial.

 

REGALS D'EMPRESA, PER FIDELITZAR

Per assistir a seminaris, festes de cap d'any, aniversaris... qualsevol ocasió és bona per oferir un regal als teus clients o col·laboradors i d'aquesta forma mostrar la teva gratitud. Si a més, els teus regals són de qualitat i personalitzats ho tindràs tot guanyat.

 

FIRES PROFESSIONALS, SABER ATREURE L'ATENCIÓ

Per assistir a fires professionals, presentacions de producte, actes de promoció comercial... és indispensable fer-se notar i oferir als visitants o als assistents d'un objecte fàcil de regalar i que t'ajudi a promocionar-te. El catàleg t'ofereix una llarga llista d'objectes que permeten difondre la teva imatge.

 

IMATGE DE MARCA, FER UNA BONA IMPRESSIÓ

L'esperit corporatiu d'un empleat o col·laborador significa mostrar amb orgull la identitat i els colors d'una empresa. Per això i gràcies a la personalització de productes com: roba, bosses o altres objectes impresos, tots els empleats estaran identificats immediatament pel client.

 

COMUNICACIÓ PER ESDEVENIMENTS, OFERIR UN REGAL ATEMPORAL

Street màrqueting, festivals, esdeveniments esportius, conferències de premsa, descomptes de preus, promocions comercials... Per cada acte pots personalitzar els teus productes promocionals a fi d'oferir un regal atemporal a tots els assistents a l'esdeveniment.

 

Demanan's el catàleg