MassPack
MassPack

Som distribuidors de bosses de paper i altres materials impresos.

Comptem amb professionals amb una àmplia experiència en el sector de les arts gràfiques.

 

Et donarem una atenció personalitzada i l'assessorament

tècnic, per tal d'oferir el producte adequat a la teva necessitat.

Col·lecció cartes per restaurant 2020

La diferenciació competitiva en un restaurant és fonamental i és rellevant en zones turístiques on l'oferta és àmplia i la competència alta.
Aquesta diferenciació no es treballa solament amb la cuina. El dia d'avui és necessari aportar un extra de disseny a través d'un brànding gastronòmic cuidat, on la presentació per mitjà de les cartes és la protagonista.
Masspack us ofereix la col·lecció de cartes per restaurant 2020, elaborades a partir dels materials i tècniques d'arts gràfiques més recents. Us convidem a descobrir la nostra proposta de diferents possibilitats.

 

Cartes informals


Son presentacions dinàmiques per espais més informals. En aquest grup de models les especialitats gràfiques en els acabats complementen el disseny per adaptar-se a l'oferta gastronòmica concreta.

Cartes clàssiques


Presentacions clàssiques, 4 pàgines A4 en format díptic. A més dels papers d'ús habitual podem oferir a títol d'exemple, materials sintètics que es poden rentar, paper amb textura amb un acabat antigreix per allargar la vida útil i també paper amb característiques d'alt gruix (1 mm) i rigiditat.

Cartes de luxe


Presentacions de luxe que porten implícita la propietat de la qualitat que el consumidor associa directament a l'oferta gastronòmica. La principal característica és que són de tapa dura folrada i disposen de diferents mecanismes de subjecció, goma elàstica, visos i barres de polietilè. Això permet anar renovant el menú, imprimint només els fulls interiors.
Estan disponibles en una gran varietat de papers. També admeten solapes magnètiques per subjectar fulls de suggeriments a la part interior de les cobertes i marca-pàgines.

Cartes especials


Presentacions altament espectaculars per la seva originalitat. Aquest fet es posa de manifest amb acabats poc usuals. Els estampats i retallats actualment es poden fer de forma digital i això ha simplificat la qualitat del treball i al mateix temps els costos de preparació.
Els estampats es poden fer amb qualsevol detall i combinats amb vernissos 2D o 3D. De la mateixa forma els retallats (troquelats) amb làser permeten arribar a un nivell de detall màxim, solament limitat per les característiques del suport amb el qual es treballa.

Destaquem noves formes i materials com el plafó de fórex per imprimir les vostres cartes i sorprendre els clients. Els materials més habituals també estan disponibles en tots els models, salvant els condicionants de fabricació.
En el marc de la nostra proposta us oferim plantilles per personalitzar molt eficaces de tots els models, per tal que el vostre dissenyador no tingui dubtes amb mides, plecs, etc.
També les eines necessàries per potenciar el disseny de la carta de restaurant a través d'una àmplia varietat d'acabats que faran lluir la vostra proposta: estampat digital en color or, plata, bronze, blau, verd o vermell, el retallat làser digital amb possibilitats de detalls fins al límit del qual admet el suport, amplia ventall de plastificats amb textures impossibles com el més sensorial, el plastificat sorra.

Aquesta col·lecció és una proposta de models estudiats en el que materials, mides i acabats estan optimitzats per obtenir un cost raonable.
Les quantitats de fabricació es poden fer a partir de 5 exemplars. Actualment amb els sistemes digitals, es recomana produir el necessari en cada situació.

Igualment restem a la vostra disposició per atendre un dubte sobre aquesta col·lecció o qualsevol altra variació o model que tingueu al cap, per correu electrònic, telèfon o vídeo-conferència.